Sista dagen på jobbet innan resan

Sitter och försöker förstå att det är sista dagen på jobbet idag. Det är märklig känsla. För allt är ju sig likt här. Kaffemaskinen står kvar. Outlook startar som vanligt. Till och med vädret är samma gråa sommarväder som det brukar vara på fredagar.

Samtidigt finns det fjärilar i magen. Efter lunch idag börjar det på riktigt. Trots att vi redan tagit många steg mot resan har jag ändå inte fattat att vi skall iväg. Och så länge. Fattade det inte när vi berättade för chefen. Inte när vi köpte biljetterna. Inte när vi sa upp lägenheten. Inte när vi flyttstädade.

Men lite fattade vi nog på vägen till jobbet idag.

10 dagar kvar tills vi sticker nu. 10 dagar av avsked och fikor och adjö och resefunderingar. Första anhalt är Madeleines mamma. Så efter lunch beger vi oss mot Göteborg. På vägen gör vi två stopp för att vinka av vänner.

Då är vi verkligen på väg. Yes!


Andra berättelser från vår resa

  • McLeod Ganj – Lilla TibetMcLeod Ganj – Lilla Tibet Efter en hisnande, och lite punkterad, busstur från Pathankot till Dharamsala så ankom vi till vårt gästhus Ladies Venture i övre Dharamsala, mer känt som McLeod Ganj. Plötsligt […]
  • Hemma utan ett hemHemma utan ett hem Det känns som tre månader. Men vi vet att det är nitton. Nitton månader sedan vi åkte härifrån. Till dit. Eller rättare sagt Tilll Någonstans. Då var vi på jakt efter ett äventyr. Och […]
  • Auroville, en vision om en fristadAuroville, en vision om en fristad Auroville verkar lockande. En fristad där syftet är att bli en större människa. Växa. Med en gedigen filosofi i ryggen. Och levande initiativrika invånare. Fast räcker det med att […]
  • Indienvisum och dyra passbilderIndienvisum och dyra passbilderSå var Indienvisumet iväg. Eftersom vi snackar Indien, som är experter på outsourcing, är visumhanteringen självklart utlagt på entreprenad. Så företaget TT Services har hand om […]
  • Koncentration i MatrimandirKoncentration i MatrimandirVi är på plats vid nio. Dagen innan såg vi golfbollen utifrån. När vi ankommer får vi först se ännu en film om Auroville och Matrimandir. Det är verkligen guld på utsidan. Bladguld mellan […]

Lämna ett svar