Sista dagen på jobbet innan resan

Sitter och försöker förstå att det är sista dagen på jobbet idag. Det är märklig känsla. För allt är ju sig likt här. Kaffemaskinen står kvar. Outlook startar som vanligt. Till och med vädret är samma gråa sommarväder som det brukar vara på fredagar.

Samtidigt finns det fjärilar i magen. Efter lunch idag börjar det på riktigt. Trots att vi redan tagit många steg mot resan har jag ändå inte fattat att vi skall iväg. Och så länge. Fattade det inte när vi berättade för chefen. Inte när vi köpte biljetterna. Inte när vi sa upp lägenheten. Inte när vi flyttstädade.

Men lite fattade vi nog på vägen till jobbet idag.

10 dagar kvar tills vi sticker nu. 10 dagar av avsked och fikor och adjö och resefunderingar. Första anhalt är Madeleines mamma. Så efter lunch beger vi oss mot Göteborg. På vägen gör vi två stopp för att vinka av vänner.

Då är vi verkligen på väg. Yes!


Andra berättelser från vår resa

  • Rom och Cola i UdaipurRom och Cola i UdaipurUdaipur är tystare. Inte tyst, men tystare. På kvällarna satt vi på en av de många roof-top restaurangerna. Från takterasserna såg vi ut över sjön och bort mot ön och vidare ut över bergen […]
  • Tre stora städer: Hyderabad – Delhi – JaipurTre stora städer: Hyderabad – Delhi – Jaipur Efter Puducherry stack vi äntligen norröver. Först till Hyderabad med skränig nattbuss som visade Bollywoodfilm klockan tolv på natten, med medsångare även i bussen. Trötta och varma […]
  • Tio dagar i strikt tystnadTio dagar i strikt tystnad – Ledsen att avbryta festen, men det är dags för män och kvinnor att separeras nu. Deltagarna till Vipassanakursen, eller Goenka-retreatet som det ibland kallas efter grundaren, […]
  • Så överlevde vi tre veckor i Filippinerna med enbart handbagageSå överlevde vi tre veckor i Filippinerna med enbart handbagage Vi springer omkring i hotellrummet i Kuala Lumpur och packar oss i ordning inför morgondagen. Då reser vi först till Singapore, lämnar in våra stora väskor, och fortsätter sedan till […]
  • Indienvisum och dyra passbilderIndienvisum och dyra passbilderSå var Indienvisumet iväg. Eftersom vi snackar Indien, som är experter på outsourcing, är visumhanteringen självklart utlagt på entreprenad. Så företaget TT Services har hand om […]

Lämna ett svar