Sista dagen på jobbet innan resan

Sitter och försöker förstå att det är sista dagen på jobbet idag. Det är märklig känsla. För allt är ju sig likt här. Kaffemaskinen står kvar. Outlook startar som vanligt. Till och med vädret är samma gråa sommarväder som det brukar vara på fredagar.

Samtidigt finns det fjärilar i magen. Efter lunch idag börjar det på riktigt. Trots att vi redan tagit många steg mot resan har jag ändå inte fattat att vi skall iväg. Och så länge. Fattade det inte när vi berättade för chefen. Inte när vi köpte biljetterna. Inte när vi sa upp lägenheten. Inte när vi flyttstädade.

Men lite fattade vi nog på vägen till jobbet idag.

10 dagar kvar tills vi sticker nu. 10 dagar av avsked och fikor och adjö och resefunderingar. Första anhalt är Madeleines mamma. Så efter lunch beger vi oss mot Göteborg. På vägen gör vi två stopp för att vinka av vänner.

Då är vi verkligen på väg. Yes!


Andra berättelser från vår resa

  • En dag i bilder: BodhgayaEn dag i bilder: BodhgayaDagarna bara flyter fram för oss. Vissa dagar gör vi ingenting, andra dagar massor. De flesta dagarna är ganska oplanerade och saker bara dyker upp. Så vi tänkte göra en liten fotodagbok […]
  • Läkarbesök i PuducherryLäkarbesök i Puducherry- Vi behöver mer malariaprofylax om vi ska till Andamanöarna. Det är söndag. Ovissa om att vi i övermorgon ska avboka biljetterna till öarna på grund av att monsunen inte är över där än, […]
  • Katten har lämnat påsen… nästanKatten har lämnat påsen… nästanTanken att ge sig ut på en resa till - en riktig backpackinglångresa, inte ett hattande mellan flygplatser och resmål - fick jag i samma ögonblick som jag inte ville säga "hejdå" till min […]
  • Vaccinationssprutor tagnaVaccinationssprutor tagna Jag har tagit mina första två omgångar sprutor för denna resan - difteri/stelkramp/kikhosta och japansk encefalit, samt Dukoral mot kolera i en påse med mig hem. Men då är jag redan […]
  • Fantastiska Fyran splittar uppFantastiska Fyran splittar uppEtt avslutande brev från Ann-Marie Nu har vi fått känna på värmen och fuktigheten i Thailand. Efter en och en halv timmes flygresa från Chiang Mai landade vi på Koh Samui. Här […]

Lämna ett svar