God jul från Varkala


Andra berättelser från vår resa

 • En dag i bilder: PuriEn dag i bilder: PuriDen sista dagen i Puri ville Ameer att vi skulle följa med honom till hans by och träffa hans familj. Vi skulle sova i Bhubaneswar sista natten eftersom vi dagen efter skulle åka därifrån […]
 • Semester i VarkalaSemester i Varkala Varkala är turisttillhållet för backpackers och de som vill ha något mindre turistigt än Goa. Här ligger restauranger med fritt WiFi vägg i vägg med affärer som säljer […]
 • Tre stora städer: Hyderabad – Delhi – JaipurTre stora städer: Hyderabad – Delhi – Jaipur Efter Puducherry stack vi äntligen norröver. Först till Hyderabad med skränig nattbuss som visade Bollywoodfilm klockan tolv på natten, med medsångare även i bussen. Trötta och varma […]
 • Backwaters i Alleppey och slut på IndienBackwaters i Alleppey och slut på Indien Det är svårt att nämna Kerala utan att komma in på Backwaters. Dessa är kanaler och sjöar som vindlar mellan djungel, risfält och byar precis innanför kusten, och här kan man åka på […]
 • Frukost på 4200 meters höjdFrukost på 4200 meters höjdDet är förbannat kallt. Jag har en funktionströja, en fleacetröja och en jacka på mig. Ändå fryser jag lite. Klockan är inte mer än runt sex på morgonen. Här går lägger man sig tidigt för […]

3 Kommentarer

 1. Morbro Kenneth |

  Tack för den fina julhälsningen från er.
  Vi önskar er ett Gott Nytt År
  Kenneth och Rose-Marie

 2. Ååååååååååååååå…………….
  Anki

 3. Fantastisk julhalsning!!
  Alskar din lilla diskreta nedrakning dar i borjan!
  Hur lange satt ni och planerade hur och vad ni skulle saga? 😀

  Stortskona ar ni bagge 2!! Saknar er 🙂

  Hoppas ni har det fint!
  pavag ut ur ”tystnaden” nu antar jag.

  Kramar

Lämna ett svar