God jul från Varkala


Andra berättelser från vår resa

 • Semester i VarkalaSemester i Varkala Varkala är turisttillhållet för backpackers och de som vill ha något mindre turistigt än Goa. Här ligger restauranger med fritt WiFi vägg i vägg med affärer som säljer […]
 • En dag i bilder: PuriEn dag i bilder: PuriDen sista dagen i Puri ville Ameer att vi skulle följa med honom till hans by och träffa hans familj. Vi skulle sova i Bhubaneswar sista natten eftersom vi dagen efter skulle åka därifrån […]
 • Tillbakablick: Taj MahalTillbakablick: Taj MahalVi är i ett månadslångt retreat i Nepal. Tillbaka 12/12. Detta är ett automatpublicerat inlägg vi skrev innan vi gick in. Så ni inte glömmer bort oss.   Även med huvudvärk […]
 • Frukost på 4200 meters höjdFrukost på 4200 meters höjdDet är förbannat kallt. Jag har en funktionströja, en fleacetröja och en jacka på mig. Ändå fryser jag lite. Klockan är inte mer än runt sex på morgonen. Här går lägger man sig tidigt för […]
 • Grönt te i DarjeelingGrönt te i Darjeeling - No sugar for green tea, säger hon. Jag mumlar tillbaka godkännande, men hon har redan vänt sig om och burit bort sockerfatet. Det var ingen fråga tydligen. Grönt te utan socker […]

3 Kommentarer

 1. Morbro Kenneth |

  Tack för den fina julhälsningen från er.
  Vi önskar er ett Gott Nytt År
  Kenneth och Rose-Marie

 2. Ååååååååååååååå…………….
  Anki

 3. Fantastisk julhalsning!!
  Alskar din lilla diskreta nedrakning dar i borjan!
  Hur lange satt ni och planerade hur och vad ni skulle saga? 😀

  Stortskona ar ni bagge 2!! Saknar er 🙂

  Hoppas ni har det fint!
  pavag ut ur ”tystnaden” nu antar jag.

  Kramar

Lämna ett svar