Var dag var vardag i dagarna sexton

Vi har nu haft 16 vardagar Kuala Lumpur. Dagar som liknat varandra. För det mesta. Frukost på Old Town. Lunch nånstans runt där vi bor. Film på kvällen.

Fast få dagar följde helt det schemat. En kväll försvann till att hitta sjukhus som hade vaccination till Madeleine. En kväll till ljusspel vid Petronas Towers. Och en tredje till körkonsert.

Men ganska många timmar efterlängtat arbete framför tangentborden. Madeleine har skrivit sida efter sida i sin nya bok (fantasy). Och Martin har kommit igång med arbetet med hans nästa blog (om hur du faktiskt kommer iväg på den där drömresan).

Här är ett litet galleri från våra dagar.

Klicka på bilderna för förstoring.


Andra berättelser från vår resa

  • Varför skriver vi inte oftare på bloggen?Varför skriver vi inte oftare på bloggen? När vi pratar med nära och kära är får vi ofta frågan när vi skall skriva på bloggen nästa gång. Det känns alltid som vi är efter med våra inlägg. Och nu har det gått över en och en […]
  • Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Idag fyller jag år. Trettiotre. En ganska bra ålder. Speciellt om man året innan fyllde trettiotvå. Många åker bort när de fyller år. Jag åker Hit. Hit här och nu. Så nu går vi […]
  • Tio dagar i strikt tystnadTio dagar i strikt tystnad – Ledsen att avbryta festen, men det är dags för män och kvinnor att separeras nu. Deltagarna till Vipassanakursen, eller Goenka-retreatet som det ibland kallas efter grundaren, […]
  • Svensk sommar i Cameron HighlandsSvensk sommar i Cameron Highlands Vi tar på oss våra nya, mindre ryggsäckar och lämnar Smile Hotel i Chow Kit, Kuala Lumpur. Nu är det slut på slöa dagar. Dags att röra på sig, resa ordentligt igen. Vi köper en […]
  • Med mamma i norra BorneoMed mamma i norra Borneo Vi står och väntar vid ankomsthallen i Kuala Lumpurs flygplats. Äter en donut. Ler åt alla taxichaufförer som ropar ut namn när någon som ser ut som en affärsman kommer ut genom […]

Lämna ett svar