Varför skriver vi inte oftare på bloggen?

När vi pratar med nära och kära är får vi ofta frågan när vi skall skriva på bloggen nästa gång.

Det känns alltid som vi är efter med våra inlägg. Och nu har det gått över en och en halv vecka sedan vi gick ut ur retreatet.

Kanske är det för att vår vardag inte känns så speciell just nu. Det händer inte så mycket skrivvärt tycker vi. Sedan vi kom ut ur retreatet har vi mest tagit det lugnt. Träffat några nya vänner som vi lärde känna på retreatcentret. Ätit gott och tagit sovmorgon.

Kort sagt, det har inte hänt så mycket. Tycker vi.

Vi är fortfarande kvar i Kuala Lumpur. Just nu bor vi i ett väldigt trevligt litet hotell i Chow Kit. Frukosten äter vi ofta på ett kafé. Ibland sitter vi i timmar och spelar kortspel. Ibland tittar vi på bio. Eller film på datorn hemma  på rummet. Käka sushi. Mediterar varje dag.

Sköna, slappa dagar. Tror vi behövde det efter retreatet som var väldigt intensivt. Och bra. Men det får kanske bli ett längre inlägg senare.

På lördag åker vi i alla fall vidare. Mot Cameron Highlands för lite natur och svalka. Senaste dagarna har det varit åskvärme och fuktigt.

Vår tid här i KL har varit återhämtning och uppladdning inför nästa fas i resandet.

En tid för att andas innan vi dyker ner i nästa äventyr.


Andra berättelser från vår resa

  • Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Idag fyller jag år. Trettiotre. En ganska bra ålder. Speciellt om man året innan fyllde trettiotvå. Många åker bort när de fyller år. Jag åker Hit. Hit här och nu. Så nu går vi […]
  • Var dag var vardag i dagarna sextonVar dag var vardag i dagarna sextonVi har nu haft 16 vardagar Kuala Lumpur. Dagar som liknat varandra. För det mesta. Frukost på Old Town. Lunch nånstans runt där vi bor. Film på kvällen. Fast få dagar följde helt det […]
  • Tillbakablick: SipadanTillbakablick: SipadanVi är i ett månadslångt retreat i Nepal. Tillbaka 12/12. Detta är ett automatpublicerat inlägg vi skrev innan vi gick in. Så ni inte glömmer bort oss. Vi får oftast två reaktioner av […]
  • Med mamma i norra BorneoMed mamma i norra Borneo Vi står och väntar vid ankomsthallen i Kuala Lumpurs flygplats. Äter en donut. Ler åt alla taxichaufförer som ropar ut namn när någon som ser ut som en affärsman kommer ut genom […]
  • [VIDEO] Dykning på Perhentian Islands[VIDEO] Dykning på Perhentian IslandsVi seglar fram under vattnet. Efter en veckas förkylningar har vi äntligen tagit vårt Advanced Open Water, ett dykcertifikat som låter oss gå ner djupare och göra lite specialdyk. Vid […]

Lämna ett svar