Varför skriver vi inte oftare på bloggen?

När vi pratar med nära och kära är får vi ofta frågan när vi skall skriva på bloggen nästa gång.

Det känns alltid som vi är efter med våra inlägg. Och nu har det gått över en och en halv vecka sedan vi gick ut ur retreatet.

Kanske är det för att vår vardag inte känns så speciell just nu. Det händer inte så mycket skrivvärt tycker vi. Sedan vi kom ut ur retreatet har vi mest tagit det lugnt. Träffat några nya vänner som vi lärde känna på retreatcentret. Ätit gott och tagit sovmorgon.

Kort sagt, det har inte hänt så mycket. Tycker vi.

Vi är fortfarande kvar i Kuala Lumpur. Just nu bor vi i ett väldigt trevligt litet hotell i Chow Kit. Frukosten äter vi ofta på ett kafé. Ibland sitter vi i timmar och spelar kortspel. Ibland tittar vi på bio. Eller film på datorn hemma  på rummet. Käka sushi. Mediterar varje dag.

Sköna, slappa dagar. Tror vi behövde det efter retreatet som var väldigt intensivt. Och bra. Men det får kanske bli ett längre inlägg senare.

På lördag åker vi i alla fall vidare. Mot Cameron Highlands för lite natur och svalka. Senaste dagarna har det varit åskvärme och fuktigt.

Vår tid här i KL har varit återhämtning och uppladdning inför nästa fas i resandet.

En tid för att andas innan vi dyker ner i nästa äventyr.


Andra berättelser från vår resa

  • Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Hipp, Hipp, Hurra (tystnad)Idag fyller jag år. Trettiotre. En ganska bra ålder. Speciellt om man året innan fyllde trettiotvå. Många åker bort när de fyller år. Jag åker Hit. Hit här och nu. Så nu går vi […]
  • Var dag var vardag i dagarna sextonVar dag var vardag i dagarna sextonVi har nu haft 16 vardagar Kuala Lumpur. Dagar som liknat varandra. För det mesta. Frukost på Old Town. Lunch nånstans runt där vi bor. Film på kvällen. Fast få dagar följde helt det […]
  • Svensk sommar i Cameron HighlandsSvensk sommar i Cameron Highlands Vi tar på oss våra nya, mindre ryggsäckar och lämnar Smile Hotel i Chow Kit, Kuala Lumpur. Nu är det slut på slöa dagar. Dags att röra på sig, resa ordentligt igen. Vi köper en […]
  • Tio dagar i strikt tystnadTio dagar i strikt tystnad – Ledsen att avbryta festen, men det är dags för män och kvinnor att separeras nu. Deltagarna till Vipassanakursen, eller Goenka-retreatet som det ibland kallas efter grundaren, […]
  • Tillbakablick: SipadanTillbakablick: SipadanVi är i ett månadslångt retreat i Nepal. Tillbaka 12/12. Detta är ett automatpublicerat inlägg vi skrev innan vi gick in. Så ni inte glömmer bort oss. Vi får oftast två reaktioner av […]

Lämna ett svar