Burma – ett galleri

Det är svårt att beskriva Burma i ord. Så vi väljer att visa bilder istället.

Smart va?


Andra berättelser från vår resa

  • Mandalay – dammigt men välkomnandeMandalay – dammigt men välkomnandeMycket har hänt i Burma sedan förra året då Lonely Planet publicerade sin guide, och speciellt sedan Martin var här, för tre år sedan. Det sitter reklampelare på flygplatsen. Priserna för […]
  • 6 myter om Burma, vilka har du gått på?6 myter om Burma, vilka har du gått på? När jag nämner att jag varit i Burma regerar många med att säga att de också skulle vilja resa dit. Vilket är förståeligt. Framförallt efter det senaste årets charmoffensiv från […]
  • En ny typ av tystnadEn ny typ av tystnadEfter en fantastisk nyårsnatt på ett nattklubbstak i Bangkok beger vi oss in i nästa äventyr. Imorgon åker vi till Burma. Tempel och vänliga människor. Vi hörs igen när vi kommer […]
  • Katten har lämnat påsen… nästanKatten har lämnat påsen… nästanTanken att ge sig ut på en resa till - en riktig backpackinglångresa, inte ett hattande mellan flygplatser och resmål - fick jag i samma ögonblick som jag inte ville säga "hejdå" till min […]
  • Tre stora städer: Hyderabad – Delhi – JaipurTre stora städer: Hyderabad – Delhi – Jaipur Efter Puducherry stack vi äntligen norröver. Först till Hyderabad med skränig nattbuss som visade Bollywoodfilm klockan tolv på natten, med medsångare även i bussen. Trötta och varma […]

1 kommentar

  1. Excellent pictures! Very colorful! Great beauty! Nice work Martin!

Lämna ett svar